Сазив од 11. јуна 2008.

  • Четвртак, 12. април 2012.

    Председница са делегацијом Европског удружења судија и тужилаца за демократију и слободе (МЕДЕЛ)

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије, разговарала је са члановима делегације Европског удружења судија и тужилаца за демократију и слободе (МЕДЕЛ).

  • Четвртак, 12. април 2012.

    Васкршња честитка председнице

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије, поводом великог хришћанског празника, дана Христовог васкрсења, упутила је најискреније честитке Његовој Светости Патријарху српском Г.Иринеју, црквеним великодостојницима, свештенству Српске православне цркве, свим верницима и грађанима Србије који славе Васкрс.

  • Четвртак, 12. април 2012.

    Састанак Посланичке групе пријатељства Народне скупштине са Румунијом

    Чланови Посланичке групе пријатељства са Румунијом одржали су данас састанак у Дому Народне скупштине, са циљем представљања резултата посете делегације ПГ пријатељства Букурешту фебруара ове године, разматрања предстојећих активности ПГ пријатељства, као и информисања о положају Румуна и Влаха у Србији.

  • Четвртак, 12. април 2012.

    Обележена годишњица пробоја Сремског фронта

    Председница Народне скупштине Републике Србије, проф.др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије присуствовала је обележавању 67 година од пробоја Сремског фронта. Пошто је положила венац на Спомен обележје у Адашевцима код Шида, председница Славица Ђукић Дејановић је поручила да је обавеза свих да се такав подвиг не заборави.

  • Четвртак, 12. април 2012.

    Председница разговарала са делегацијом посматрачке мисије ПС ОЕБС

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије, разговарала је са делегацијом Парламентарне скупштине ОЕБС, која је у Београду у припремној мисији за посматрање избора 6. маја.

  • Среда, 11. април 2012.

    Обележавање 67. годишњице пробоја Сремског фронта

    Председница Народне скупштине Републике Србије проф.др Славица Ђукић Дејановић, која замењује председника Републике Србије, присуствоваће у четвртак, 12. априла 2012.г, у 11.00 часова, обележавању 67. годишњице пробоја Сремског фронта у Спомен-комплексу „Сремски фронт“ у Адашевцима код Шида.

  • Среда, 11. април 2012.

    Програм партнерства за отворену управу представљен у Народној скупштини

    Програм партнерства за отворену управу „Како до отвореније управе у Србији“ представњен је данас у Дому Народне скупштине.

  • Среда, 11. април 2012.

    Полазници Високих студија безбедности и одбране у посети Народној скупштини

    Прва класа полазника Високих студија безбедности и одбране посетила је данас Народну скупштину, где су након упознавања са историјом и уметничким вредностима здања Дома Народне скупштине, разговарали са генералним секретаром Вељком Одаловићем.

  • Уторак, 10. април 2012.

    Потпредседница Народне скупштине Гордана Чомић разговарала с државним секретаром МИП Аустрије Волфгангом Валднером

    Потпредседница Народне скупштине Гордана Чомић разговарала је данас у Дому Народне скупштине с државним секретаром у Министарству иностраних послова Републике Аустрије Волфангом Валднером (Wolfgang Waldner) о сарадњи две земље, ситуацији у Србији и напретку Србије на путу европских интеграција.

  • Уторак, 10. април 2012.

    Студенти Дипломатског форума у Народној скупштини

    Генерални секретар Народне скупштине Вељко Одаловић разговарао је данас у Дому Народне скупштине са члановима Дипломатског форума, организације студената Факултета политичких наука Универзитета у Београду и њиховим колегама са америчког Универзитета из Брисела, који бораве у студијској посети Србији и региону.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току